2020-06-04 11:52:47• hírek • Fizetett tartalom

Megújult kiállítótermébe várja vásárlóit az Eskimo

Ha klímatechnikáról van szó, a szatmárnémeti Eskimo Kft. a legjobbat kínálja vásárlói számára: a világszinten elismert japán Daikin cég partnereként nem csak a légkondicionáló berendezések, de azok beszerelése is minőséget szavatol.

A Nagy Géza által 1992-ben alapított Eskimo Kft. idén már 27 éve, hogy jelen van a szatmári piacon, 25 éve pedig klímatechnikával is foglalkoznak. Az elmúlt 11 évben, a klímaberendezések gyártásában világszinten elismert japán Daikin cég exkluzív partnerévé vált az Eskimo, sőt, a közelmúltban a szatmári vállalkozás felkerült a Daikin Go Home Expert szintű forgalmazóinak listájára is, minek köszönhetően nem csak forgalmazója, de akkreditál szerelőpartnere is a gyártónak.

Az 1924-ben alapított japán klímagyártó rezidenciális termékcsaládjának legkeresettebb darabjait április óta bárki megtekintheti Szatmárnémetiben, hiszen 2020-ban az Eskimo elnyerte a jogot, hogy Daikin kiállítótermet hozzon létre, melynek köszönhetően a vásárlók nem csak katalógusokból, de a helyszínen megtekintve ismerkedhetnek meg az általuk kiszemelt klímaberendezésekkel.

Nagy Géza, az Eskimo Kft. igazgatója szerkesztőségünknek elmondta, a Romániában közel 3 éve kötelezővé vált inverter-technológiát a Daikin már 15 éve kifejlesztette, ezzel az energiafelhasználás tekintetében is költséghatékonyabbá téve berendezéseit.

Az új showroom kínálata 1-2 termék kivételével teljesnek mondható, így bárki, aki ellátogat az Eskimo Amaci úti székhelyére, megtekintheti a legkeresettebb modelleket, ugyanakkor a cég alkalmazottai részletes tájékoztatással is ellátják a légkondicionálókkal kapcsolatban.



És ha feltenné a kérdést, miért éppen az Eskimot és Daikint válassza? A válasz két szóban: minőség és megbízhatóság.

A bevásárlóközpontok és az online áruházak széles választékban kínálják ugyan a különböző márkajelzéssel ellátott légkondicionálókat, viszont kevés olyan berendezést talál majd, amelyik ár/érték arányban képviselni tudná az Eskimo és Daikin páros által szavatolt minőséget.

Hiszen azzal, hogy megnyílt az Eskimo Kft. Daikin showroomja, a szatmárnémeti cég részévé vált a gyártó Stand by me programjának is, ami vásárló számára olyan előnyökkel jár, mint a készülékek beszerelését megelőző terepfelmérés és szerelésre vonatkozó árajánlat készítése, vagy a gyártó által kínált 3 éves garancia 5 évre való bővítése.

Nagy Géza szerint a vásárló akkor jár a legjobban, ha olyan cégtől vásárol légkondicionáló berendezést, amelyik egyszerre forgalmazza és fel is szereli az eszközt, hiszen csak így lehet majd biztos abban, hogy a gyártó és a vásárló közti garanciális kötelék az utolsó percig szavatolva lesz számára.



Az Eskimo által kínált szerelési szolgáltatás pedig a japán gyártótól megszokott minőséget ígéri, melyre a klímaberendezés megvásárlásától számított legtöbb 10 napon belül sort is kerítenek a cég munkatársai.

Éppen ezért ne habozzon: látogasson el az Eskimo új kiállítótermébe, melyet az Amaci út 36. szám alatt talál, és vásároljon klímát otthonába, megelőzve a tikkasztó nyári kánikulát.

Az Eskimo Kft-t nyitva találja hétfőtől péntekig, 8.00-tól 16.00 óráig.



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: